Matchd
header afbeelding
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact opnemen?

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204

Contact

Payrolling & Contractbeheer

Matchd beschikt ook over een eigen payroll bedrijf. Hiermee ontzorgen wij opdrachtgevers met betrekking tot het juridisch werkgeverschap en bieden wij professionals de mogelijkheid om, met behoud van ww-rechten en met pensioenopbouw, een interim opdracht uit te voeren. Ook verzorgen wij het volledige contractbeheer waarbij wij onze juridische kennis kunnen inzetten om zo de risico's voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever tot een minimum te beperken. Daarnaast beschikt Matchd over een collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidserzekering zodat de medewerker of ZZP'er gedekt is voor eventuele schadeclaims.

De prijs voor payrolling & contractbeheer is afhankelijk van vele factoren, o.a. de contractvorm, betaaltermijn en het debiteurenrisico. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Compliancy

De compliancy van de contracten is gewaarborgd door onze NEN 4400:1 en SNA certificering. U hoeft zich geen zorgen te maken over inlenersaansprakelijkhied, de wet keten aansprakelijkheid, Waadi registraties, VAR-verklaringen, de wet DBA met modelovereenkomsten en beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Al deze zaken worden door Matchd op vakkundige wijze en conform de huidige wetgeving in control gehouden. Vanzelfsprekend is ons certificaat voor u beschikbaar:

SNA Certificering Matchd en Matchd Payroll Services BV  (zoek op Matchd bij "Naam Onderneming")


Contact

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204
info@matchd.nl
© Copyright 2018 Matchd | Disclaimer | OTYS Recruiting Technology