Matchd
header afbeelding
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact opnemen?

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204

Contact

Wil Wernars

Wil is zijn carrière in 1992 begonnen in de IT als IBM mainframe specialist, maar kwam er al snel achter dat hij het functionele gedeelte waarbij hij de bindende factor tussen IT en de Business is, het leukste vond. Vanuit deze functie is hij dan ook snel in de functie van resource en recruitment consultant gerold. De afgelopen 15 jaar heeft hij zich kunnen verdiepen in het recruitment vak.

Voeg Wil toe aan Linkedin:
Linkedin

Telefoonummer: 033 – 204 8 205

Sebastiaan Winter

Sebastiaan WinterSebastiaan is zijn carrière in 2003 begonnen met de verkoop van financiële producten. Al snel kwam hij, bij toeval, terecht bij een lokale uitzender waar hij zijn verkoopkwaliteiten kon inzetten voor het binnenhalen en matchen van vacatures. Na enkele jaren in de uitzendsector heeft hij de overstap gemaakt naar de ICT en Finance detachering.

Voeg Sebastiaan toe aan Linkedin:
Linkedin

Telefoonummer: 033 – 204 8 208

Eddie de Bie

Eddie de Bie

Eddie is begonnen in de ICT en daarna overgestapt naar een consultancybedrijf dat zich specialiseerde in consultancy en bedrijfsprocessen. Hier heeft hij diverse functies bekleed zoals account- en projectmanager. Na 22 jaar kwam hier een einde aan en heeft hij een aantal korte projecten in de detachering gedaan. Nu heeft hij zijn plek bij Matchd weer gevonden als people- en klantmanager.

Voeg Eddie toe aan LinkedIn:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 202

Amber Mahawat Khan

Amber Mahawat Khan

Amber heeft begin 2016 de opleiding Bedrijfscommunicatie afgerond. Gedurende haar opleiding is zij werkzaam geweest als interne communicatieadviseur. Binnen deze functie is zij betrokken geweest bij het schrijven van vacatures, sollicitatieprocedures en het voeren van voortgangsgesprekken. Haar ambitie is om haar belangstelling voor arbeidsmarktcommunicatie & marketing verder te ontwikkelen binnen Matchd.

Voeg Amber toe aan LinkedIn:
Linkedin


Telefoonnummer: 033 - 204 8 206

Brigitte Woudenberg

pasfoto Brigitte Woudenberg van Matchd

Brigitte heeft al ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. In 1996 begon ze als accountmanager bij een ICT detacheringsbureau, later stroomde ze door als arbeidsconsulent en Werving & Selectie consultant. Hierdoor kent Brigitte alle aspecten met betrekking tot bemiddeling en detachering en is haar kennis en ervaring een welkome aanvulling op het Matchd team.

Voeg Brigitte toe aan LinkedIn:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 207

Susanne van der Klok

pasfoto Susanne van der Klok van Matchd

Susanne heeft haar opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) afgerond en heeft na via diverse banen als HRM assistent en in- en verkoper gekozen voor het vak van Recruiter. Zij vindt het vooral leuk om te hunten naar het juiste CV en daarna de match te maken met de openstaande vacature. De gesprekken met de potentiele kandidaten is wat haar nog enthousiaster maakt!

Voeg Susanne toe aan LinkedIn:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 206

Edgar Pals

pasfoto Edgar Pals van Matchd

Edgar heeft al vroeg gekozen voor het werkzame leven en heeft ondertussen zijn Bachelor diploma Small Business en Retail management behaald. Na een carriere bij Staples Office Centers, van assistent filiaalleider tot Datamanagement Specialist, besloot Edgar dat het tijd was voor iets nieuws. Als leidinggevende had hij al veel te maken met Werving & Selectie en in deze functie bij Match kan hij mooi zijn sales en HRM skills combineren.

Voeg Edgar toe aan LinkedIn:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 203

Sara Nieuwenhuizen

Pasfoto Sara Nieuwenhuizen van Matchd

Sara heeft haar Bachelorgraad Maatschappelijk werk en dienstverlening in 2016 behaald en is daarna de zorg in gegaan. Ondanks dat het werken met de clienten haar veel voldoening gaf zag ze geen carriere in de zorg. Het vak als recruiter sprak haar aan vanwege het contact met de klanten en kandidaten. Vandaar dat zij de overstap naar Matchd heeft gemaakt. Op dit moment is zij nog zoekende welke specialisatie ze binnen Matchd wil gaan ontwikkelen.

Voeg Sara toe op Linkedin:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 206

pasfoto Heidi Langeweg van Matchd

Heidi koos na haar opleiding Verpleegkunde aan de Hogeschool in Ede al snel voor een kantoorfunctie als intercedente bij een uitzendorganisatie. Na een aantal jaren is zij toch weer gaan werken in zorgorganisaties op afdelingen zorgcoördinatie. Nu is zij weer terug in het vakgebied waar ze na haar opleiding voor had gekozen. Zij vindt het vooral leuk om de recruiters te kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse werk en heeft haar plek binnen het team Matchd gevonden. In de toekomst heeft Heidi de ambitie om een opleiding in de richting van het arbeidsrecht en arbeidscontracten te gaan volgen.

Voeg Heidi toe op Linkedin:
Linkedin

Telefoonnummer: 033 - 204 8 206

pasfoto Amber Mahawat Khan van Matchd

Danielle heeft aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen twee opleidingen met succes afgerond: de Bachelor of Business Administration (BBA) & Human Resource Management en de Minor analyse, diagnose en verandering van organisaties (begeleiden van organisatieverandering). Zij heeft als sagiaire een adviestraject omtrent cultuurverandering met betrekking tot de fusie van de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint- Oedenrode tot de gemeente Meierijstad uitgevoerd. Daarna is ze als HR medewerker en Medewerker Recruitment gaan werken, alvorens bij Matchd terecht te komen.

Voeg Danielle toe op Linkedin:
Linkedin


Telefoonnummer: 033 - 204 8 206

Contact

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204
info@matchd.nl
© Copyright 2018 Matchd | Disclaimer | OTYS Recruiting Technology