Matchd
header afbeelding
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact opnemen?

Matchd
Hogebrinkerweg 10
(1e etage, rechts)
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204

Contact

Wil Wernars

Wil is zijn carrière in 1992 begonnen in de IT als IBM mainframe specialist, maar kwam er al snel achter dat hij het functionele gedeelte waarbij hij de bindende factor tussen IT en de Business is, het leukste vond. Vanuit deze functie is hij dan ook snel in de functie van resource en recruitment consultant gerold. De afgelopen 15 jaar heeft hij zich kunnen verdiepen in het recruitment vak.

Contactgegevens Wil:
Linkedin
wil@matchd.nl  
033 – 204 8 205

Sebastiaan Winter

Sebastiaan WinterSebastiaan is zijn carrière in 2003 begonnen met de verkoop van financiële producten. Al snel kwam hij, bij toeval, terecht bij een lokale uitzender waar hij zijn verkoopkwaliteiten kon inzetten voor het binnenhalen en matchen van vacatures. Na enkele jaren in de uitzendsector heeft hij de overstap gemaakt naar de ICT en Finance detachering.

Contactgegevens Sebastiaan:
Linkedin
sebastiaan@matchd.nl  
033 – 204 8 208

Eddie de Bie

Eddie de BieEddie is begonnen in de ICT en daarna overgestapt naar een consultancybedrijf dat zich specialiseerde in consultancy en bedrijfsprocessen. Hier heeft hij diverse functies bekleed zoals account- en projectmanager. Na 22 jaar kwam hier een einde aan en heeft hij een aantal korte projecten in de detachering gedaan. Nu heeft hij zijn plek bij Matchd weer gevonden als people- en klantmanager.

Voeg Eddie toe aan LinkedIn:
Linkedin

Amber Mahawat Khan

Amber Mahawat Khan

Amber heeft begin 2016 de opleiding Bedrijfscommunicatie afgerond. Gedurende haar opleiding is zij werkzaam geweest als interne communicatieadviseur. Binnen deze functie is zij betrokken geweest bij het schrijven van vacatures, sollicitatieprocedures en het voeren van voortgangsgesprekken. Haar ambitie is om haar belangstelling voor arbeidsmarktcommunicatie verder te ontwikkelen binnen Matchd.

Voeg Amber toe aan LinkedIn:

Linkedin

Brigitte Woudenberg

pasfoto Corne van den Bor van Matchd

Brigitte heeft al ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. In 1996 begon ze als accountmanager bij een ICT detacheringsbureau, later stroomde ze door als arbeidsconsulent en Werving & Selectie consultant. Hierdoor kent Brigitte alle aspecten met betrekking tot bemiddeling en detachering en is haar kennis en ervaring een welkome aanvulling op het Matchd team.

Voeg Brigitte toe aan LinkedIn:
Linkedin

Contact

Matchd
Hogebrinkerweg 10
(1e etage, rechts)
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204
info@matchd.nl
© Copyright 2018 Matchd | Disclaimer | OTYS Recruiting Technology