Matchd
header afbeelding
Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
Contact opnemen?

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204

Contact

Vakgebieden

Overheid

De overheid is de grootste inhuurder van flexibel personeel in Nederland. Matchd is leverancier bij vele gemeentelijke, provinciale en rijksoverheden maar ook bij semi-overheden. Dagelijks ontvangt ons team diverse vacatures… (lees verder)

ICT

Sinds het begin van Matchd heeft onze focus al op ICT gelegen. De ICT markt is een volwassen markt als het gaat om flexibele inhuur en in de ICT branche moet je als geen ander bijblijven met kennis en ontwikkeling. Matchd bemiddelt zowel voor MBO, HBO als WO functies in de ICT … (lees verder)

Finance, Office & Communicatie

Naast de sterke focus op ICT en overheid heeft Matchd ook veel ervaring met het bemiddelen van Finance, Office en Communicatie professionals. Ook deze functies kenmerken zich door een hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit… (lees verder)

Ruimtelijke Ordening en Techniek

Matchd heeft ook regelmatig vacatures in de techniek, ruimtelijke ordening, GWW- en bouwsector. Deze projecten zijn vaak langlopend en er wordt een flinke expertise en hoog kennisniveau van de kandidaat gevraagd… (lees verder)

Contact

Matchd
Hogebrinkerweg 10
3871KN Hoevelaken
033 - 204 8 204
info@matchd.nl
© Copyright 2018 Matchd | Disclaimer | OTYS Recruiting Technology